WAT KUNNEN WIJ LEVEREN EN AANBRENGEN


Stalen dakplaten
Stalen dakplaten in hoogte varierent van 40 tot 200mm, geschikt voor overspanningen tot ca. 9,00m1. Deze dakplaten kunnen worden geleverd in sendzimir verzinkte of gecoate uitvoering. Bij een gecoate uitvoering wordt vaak een interieurcoating in de kleur 9002 of 9010 toegepast, andere kleuren zijn in overleg mogelijk.

Isolatie en Dakbedekking
Voor nieuwbouw,onderhoud- en renovatieprojecten verzorgen wij alle dakbedekkings werkzaamheden. Bij toepassing op bovengenoemde stalen dakplaten bent u altijd verzekerd van de juiste combinatie en wij kunnen voor u vanaf ontwerp tot opleverfase een waardevolle adviesfunctie vervullen voor de verwerkingsmethodes en materiaal, b.v branden, gieten, thermisch lassen, bitumineus, kunststof, parkeer-, tuin- en leefdaken.

Wandbeplating en Samengesteldewanden
Voor elke gevel hebben wij een passende wandplaat in staal of aluminium in hoogtes van 10-50mm. De wandplaten kunnen wij aanbrengen met of zonder achterconstructie. Bij samengestelde wanden wordt de achterconstructie voorzien van stalen binnendozen met isolatie en worden daarna de wandplaten gemonteerd.
Omdat wij de materialen van de grootste walserijen in Europa betrekken kunnen wij zeer hoogwaardige coatingsystemen leveren in vele kleuren met fabrieksgaranties tot 30 jaar.
Ook voor eenvoudige opslagruimtes in de agrarische industrie hebben wij wandplaten afgestemd op de toepassing.
Een overzicht van de coatingen en kleuren vindt u op de pagina Links

Sandwichpanelen
Wij leveren en monteren Sandwichpanelen, afhankelijk van de eisen, voorzien van een PUR, PIR, Polystereen of Steenwolvulling.
Er zijn diverse types en profileringen voor zowel dak als wand toepassing, deze kunnen geleverd worden in dikte's van 40 - 200mm. De buitenzijde kan voorzien worden van diverse coatingsystemen en kleuren, deze kunt u vinden op onze pagina Links
Bij toepassing van Sandwichpanelen is de isolatie waarde veelal hoger en de bouwtijd korter dan bij samengestelde wanden.

Staalplaatbetonvloeren
Voor een snelle bouwtijd of voor renovatiewerken zijn staalplaatbetonvloeren een uitstekend product. Wij verzorgen de levering hiervan inclusief de benodigde tekeningen, berekeningen en de opgave van de eventueel benodigde wapening.

Aluminium Felsdaken
Felsdaken worden door ons voornamelijk toegepast op de wat luxere huizen en utiliteitsgebouwen. De felsdaken worden hoofdzakelijk vervaardigd van aluminium maar ook koper en zink worden wel gebruikt. De naden van de elementen worden om de bevestigings punten (halters) gefelst waardoor er geen doorgaande schroefverbindingen zijn en lekkages hierdoor nagenoeg zijn uitgesloten. Deze daken zijn te herkennen aan hun kenmerkende opstaande randen.
Voor de onderkonstruktie worden vaak de eerder genoemde stalen dakplaten toegepast.

Cassette panelen
Wij leveren Cassetes in staal en aluminium. Door de vrijheid in afmetingen is dit een ideale oplossing als gevelbeplating voor kantoren of renovatie werken. Van ES DAK- en GEVELSYSTEMEN levert en monteert de komplete gevel inclusief ophangkonstruktie, isolatie en eventueel afdichtingsfolie.

Keramische Gevels
Keramische gevelbekleding lijkt veel op een bakstenen gevel, vaak wordt dan ook het bakstenenrood gebruikt. Van ES DAK-en GEVELSYSTEMEN kan deze elementen in vele moderne kleuren leveren. De elementen kunnen eenvoudig en snel worden gemonteerd, een gevel met keramische elementen is duurzaam en zeer onderhoudsarm.
Wij leveren en monteren dit systeem inclusief ophangkonstruktie, isolatie en eventueel afdichtingsfolie.

Lichtstraten en Lichtkoepels
Voor meer daglicht toetreding in uw bedrijfshal verzorgen wij het leveren en aanbrengen van enkel- dubbel- of driewandige lichtstraten vervaardigd van Polycarbaat. Hierdoor bent u voor jaren verzekerd van een goede daglichtvoorziening.
Bij nieuwbouw projecten kunnen wij u adviseren over de maatvoering en de plaatst in de dakkonstructie, zodat in veel gevallen extra ravelingen achterwege kunnen blijven.
De lichtstraten kunnen wij leveren in de uitvoering helder of opaal.

Zetwerk
Zetwerk is leverbaar in staal of aluminium in lengtes van max. 6000mm, deze kunnen voorzien worden van diverse hoogwaardige coatingsystemen.
Afdekkappen, lekdorpels, raamdorpels en vele andere hulpstukken om uw gebouw af te werken kunnen wij leveren of leveren en aanbrengen.
Voor renovatie of schade aan uw gebouw komen wij het zetwerk inmeten en verzorgen wij een vrijblijvende prijsopgave.